Результати конкурсних випробовувань на І етапі

 І етап Всеукраїнських учнівських олімпіад у комунальному закладі "Грушівський ліцей Грушівської сільської ради Дніпропетровської олбасті" було проведено в режимі онлайн з 16 по 27 жовтня 2023 року. Змагання проводилися з 8 предметів: українська мова та література, математика, історія, англійська мова, біологія, інформатика, хімія, фізика.  Найактивнішими учні були в олімпіаді з української мови та літератури: 16 учасників з 8-11 класів, з них 6 посіли перші місця. З англійської мови змагалися 13 учнів, з них троє  братимуть участь у ІІ етапі олімпіад. Учасниками олімпіади з історії були 10 учнів, з них перші місця посіли 3 учні. Високих результатів з математики досягли 2 учнів з 6. Серед  8 учасників олімпіад з хімії та біології переможцями стали 2 учнів. З інформатики змагалися 5 учнів, з них посіли перші місця троє учасників. Для конкурсних випробувань фізику вибрали 3 восьмикласників, з них 2 продовжать змагання на ІІ етапі. Загалом у 2023/2024 навчальному році в ІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад  будуть брати участь 13 учнів - переможців І етапу. 
Бажаємо успіхів! Будь-який результат - це ваша перемога!

І етап ХХІУ  Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика у комунальному закладі "Грушівський ліцей Грушівської сільської ради Дніпропетровської олбасті" відбувся з 27  жовтня по 04  листопада  2023 року для учнів 3-11 класів у дистанційному режимі. Конкурс проведено з метою піднесення престижу української мови, популяризації її серед молоді, підвищення рівня загальної мовної освіти в Україні. Всього у конкурсі взяли участь 38 здобувачів освіти. Найактивнішими були учні 4 класу - 8 учасників. Переможцями стали 10 учнів, які посіли І місце. 14 дітей візьмуть участь у ІІ етапі Конкурсу.                                                                                                                                                                      Вітаємо переможців І етапу! Бажаємо успіхів у ІІ етапі Конкурсу!

У період з 1 по 10 листопада 2023 року, з метою вшанування пам’яті та творчої спадщини Великого Кобзаря, виховання в учнів почуття гордості за свій народ, любові до рідного краю, формування готовності творити добрі справи задля рідної Батьківщини, виявлення творчо обдарованої молоді, розвитку її потенціалу, проведено І етап ХІУ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. 16 учнів 5-11 класів виявили бажання взяти участь у конкурсі. За рішенням  журі  на ІІ етап Конкурсу направляються 6 учнів- переможців І етапу.                                         Бажаємо успіхів!